Obrim les preinscripcions del curs d’Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic de Vilanova i la Geltrú

Ets un amant del sector aeronàutic i vols dedicar-te a la mecànica i manteniment d’avions? Aleshores el curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic de l’EFAV és per a tu.

El curs et permet obtenir el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic

El seu inici està previst entre novembre i desembre del 2021, a l’espera de la confirmació, i està adreçat a persones que volen formar-se per treballar en el sector aeri exercint d’auxiliars de manteniment i serveis de l’aeronau. 

 

Què necessites per accedir-hi?

Per accedir als estudis, cal tenir estudis d’ESO o equivalent. És una formació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i és per això que, abans de començar el curs, has d’estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat o bé ocupat demandant de millora de feina.

 

Quin és el pla d’estudis?

El curs té una durada d’un any acadèmic, amb 340 hores d’assignatures teòriques i 80 hores de pràctiques professionals no laborals que permeten conèixer el sector des de més a prop i professionalitzar la formació. 

 

Quines són les sortides professionals?

Un cop finalitzats els estudis, podràs treballar d’auxiliar de manteniment d’aeronaus en línia, d’interior d’aeronaus, d’aeronaus en taller o d’auxiliar de rampa

Podràs exercir l’activitat professional en empreses de manteniment aeronàutic en aeroports, aeròdroms o camps de vol o empreses de handling localitzades també a aeroports. 

A més, si obtens el certificat de professionalitat amb una nota igual o superior a 7’5 en ambdós mòduls formatius, podràs accedir al curs de Formació Bàsica de Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1, que actualment també s’imparteix a Vilanova i La Geltrú. Des d’EFAV, fomentem la continuïtat acadèmica dels nostres estudiants.

 

Per què has d’escollir EFAV? 

T’ofereix totes les facilitats perquè tinguis uns estudis de qualitat i excel·lència i un accés directe al món laboral (garantia del 100%).

És una de les dues úniques escoles de Catalunya que compta amb aquest tipus de formació aeronàutica.

 

  • Per la formació reglada, amb unes llicències aprovades a nivell estatal i europeu per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i l’European Union Aviation Safety Agency (EASA).
  • Pel cost públic i assequible. 
  • Pels projectes reals que permeten facilitar la incorporació de l’alumnat al món professional. 
  • Per les pràctiques en empreses de prestigi, en companyies com Ryanair o Servitec Aircraft Maintenance. 
  • Per la llarga trajectòria, impartint formació del sector aeronàutic des de l’any 1985.
  • Per l’anglès curricular, l’idioma fonamental en el sector.
  • Per les instal·lacions punteres, amb grans tallers que compten amb avions reals i espais específics.
  • Per les sinergies amb el territori, gràcies a una col·laboració amb empreses properes i de l’àrea geogràfica de Catalunya.

Com et pots inscriure? 

La sol·licitud de preinscripció telemàtica està oberta des del dia 15 d’octubre fins el 10 de novembre. Per fer la sol·licitud, cal omplir un formulari d’accés. Per fer aquest tràmit és obligatori tenir el Dossier d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic. 

Recorda que les places són limitades. Pots trobar més informació al següent enllaç: http://www.efav.cat/preinscripcio-cp/ .

 

No deixis perdre aquesta oportunitat!

Obrim les preinscripcions del curs d’Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic de Vilanova i la Geltrú
Idioma