Obertes les preinscripcions als cursos de manteniment d’aeronaus de l’EFAV

Si t’agraden els avions i vols formar-te en una professió amb un índex d’inserció laboral d’un 100%, a l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ja hem obert el període de preinscripcions als cursos de manteniment d’aeronaus.

 

Fins al 31 de maig et pots preinscriure al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació amb la qual obtindràs la llicència B1.1 aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) que et permetrà desenvolupar i certificar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

 

A més t’oferim 450 hores de pràctiques a les principals companyies aèries del mercat i en empreses especialitzades en aeronàutica i manteniment. La demanda de professionals al sector és molta alta i hi ha moltes possibilitats que les empreses acabin contractant als alumnes de pràctiques. De fet, tothom surt amb feina.

 

Formalitza la teva sol·licitud de preinscripció a través d’aquest enllaç i posteriorment et contactarem per passar una entrevista personal i una prova escrita. El 3 de juliol assignarem les places.

 

D’altra banda, fins al 12 de juliol et pots preinscriure al curs per obtenir el Certificat de professionalitat d’Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic. L’obtenció d’aquest certificat és una de les vies d’accés a la formació de Tècnic/a de manteniment d’aeronaus.

 

Et pots preinscriure aquí i abans del 8 de juliol hauràs de passar l’entrevista personal i una prova escrita. El 15 de juliol publicarem el llistat de places assignades.

Obertes les preinscripcions als cursos de manteniment d’aeronaus de l’EFAV
Idioma