Oberta la preinscripció al curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic (Lleida)

Del 19 d’abril a l’11 de maig obrim nou període de preinscripcions del curs per obtenir el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic a Lleida. El curs, que s’iniciarà el 17 de maig, està adreçat a persones que volen formar-se per treballar en el sector aeri exercint d’auxiliars de manteniment i serveis de l’aeronau. 

Per accedir als estudis, cal tenir estudis d’ESO o equivalent. És una formació totalment subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i és per això que, abans de començar el curs, l’alumne ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat o bé ocupat demandant de millora de feina.

El curs té una durada d’un any acadèmic, amb 340 hores de teoria i pràctica. Les classes es desenvolupen en unes instal·lacions de prestigi: les teòriques, en una de les plantes de la torre de control de l’aeroport i les pràctiques, en un hangar de manteniment d’aeronaus, contingu a la zona aire de l’aeroport. Els alumnes també compten amb un període de 80h de pràctiques professionals no laborals, que els permet conèixer de primera mà la realitat del sector i professionalitzar així la seva formació. 

Un cop finalitzats els estudis, doncs, els estudiants podran treballar d’auxiliar de manteniment d’aeronaus en línia, d’interior d’aeronaus, d’aeronaus en taller o d’auxiliar de rampa. Podran exercir-ho en empreses del sector aeronàutic en aeroports, aeròdroms o camps de vol o empreses de handling. 

A més, si els alumnes obtenen el certificat de professionalitat amb una nota igual o superior a 7’5 podran accedir al curs de Formació Bàsica de Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1, que actualment impartim a Vilanova i La Geltrú. Properament, també hi haurà l’oportunitat de cursar aquests estudis a Lleida. Des d’EFAV, fomentem la continuïtat acadèmica dels nostres estudiants perquè puguin seguir ampliant la seva formació.

Per formalitzar la vostra preinscripció al curs, cal que ho feu de forma telemàtica, teniu temps fins l’11 de maig. Us facilitem una guia amb tots els detalls del passos a seguir per formalitzar la preinscripció. Del 20 d’abril a l’11 de maig es realitzaran les entrevistes personals i el dia 12 de maig es publicarà la llista provisional de les sol·licituds. El 13 de maig es durà a terme la revisió de la nota i serà el dia 14 quan es publicarà la llista definitiva amb l’assignació de places i de la llista d’espera. Per qualsevol consulta, no dubteu en contactar-nos!

Oberta la preinscripció al curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic (Lleida)
Idioma