Novetats de la FPAC

Logo FPAC de ORIGINAL pdf _ 3cm alto

Benvolguts Amics de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya,

Em plau comunicar-vos que, amb una renovada Exposició de la Col·lecció de la Fundació, el Centre Cultural Aeronàutic de l’Aeroport de Barcelona-El Prat estarà obert al públic fins el proper 29 de Gener, els dissabtes i diumenges pel matí, de 10:00 a 13:30*.

Aquest esdeveniment cultural aeronàutic no hauria estat possible sense la visió i constant dedicació del nostre anterior president, en Cristòfol Jordà qui no tant sols va motivar i conseguir que s’inclogués l’edificació del CCA al Pla Barcelona si no també que AENA i la Fundació signessin el conveni que permet l’utilització per els Voluntaris de la FPAC del taller de restauració d’aquest magnífic edifici dissenyat per exhibir-hi de manera permanent una col·lecció aeronàutica.

I tampoc hauria estat possible sense el respecte i apreci que s’han guanyat els Socis Benefactors Voluntaris de la FPAC per la consolidada trajectoria de construcció de rèpliques i de restauració aeronàutica realitzada al Prat, des de 1986 a la Granja La Ricarda, espai avui ocupat per la pista 07R-25L, fins els últims tres anys al taller del CCA, així com per l’esforç, dedicació i eficàcia demostrats en la gènesi, gestió i desenvolupament de l’Exposició “Catalunya Aeronàutica 1916-2016”

L’Exposició “Catalunya Aeronàutica 1916-2016” ha estat clausurada el passat diumenge 30 d’octubre i en 67 dies d’obertura ha rebut mes de 4.500 visitants. Molts d’ells manifestant al llibre de signatures la petició de que al CCA es mantingués una exposició aeronàutica permanent.

Aquest desitg, compartit des de fa temps per els Socis Benefactors i els Socis Benefactors Voluntaris de la FPAC, ara es pot fer realitat gràcies a la generosa i oberta de col·laboració de AENA,S.A., l’empresa propietària i operadora de l’edifici CCA, així com per que l’exposició de la FPAC s’ha realitzat amb una estratègia d’implantació flexible dels materials expositius. Això ha permès comprovar que es poden compatibilitzar les necessitats d’espai d’una exposició amb la dels actes i esdeveniments empresarials, institucionals i culturals programats, de tant en tant, per AENA, S.A.

*Així doncs, excepte si hi ha programada una altra activitat, el CCA estarà obert al públic pel matí dels caps de setmana. A la pestanya “VISITA” de www.fpac.org s’informarà, si es dona el cas, dels caps de setmana en que no estarà obert el CCA. Les Escoles i Entitats també podran visitar l’exposició del CCA en dies feiners en que no hi hagi programat cap altre activitat demanant-ho amb un mínim d’una setmana d’anticipació a PACVISITA@GMAIL.COM.

Aprofito l’avinentesa per demanar-vos que feu difussió d’aquesta noticia, que animeu al vostre cercle social a fer-se Soci Benefactor de la FPAC, i que ens ajudin com Voluntaris per atendre els visitants i/o participar en les tasques de restauració.

Ben cordialment

Domingo Jaumandreu

Novetats de la FPAC
Idioma