Cinc motius per estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Cinc motius per estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Cinc motius per estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) imparteix el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació especialitzada, de qualitat i eminentment pràctica, encaminada a formar a professionals de l’aeronàutica i mecànica d’avions. Estudiar a l’EFAV és garantia de qualitat i prestigi. Es tracta d’una escola puntera a Catalunya i a l’Estat, gràcies a les excel·lents connexions que té amb el sector aeronàutic. Però, això no és tot, et donem cinc raons perquè et decideixis i triïs l’EFAV:

  • Alt índex d’inserció laboral. La combinació entre qualitat docent, pràctiques a les millors companyies i una formació posada al dia dóna com a resultat una inserció laboral del 100% dels alumnes al primer any; un cop finalitzen el curs en TMA a l’EFAV. Així doncs, aprofita per formar-te en una professió en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic ha experimentat en els darrers anys.
  • Excel·lent professorat. Comptaràs amb un professorat brillant amb una àmplia experiència en la docència i actiu professionalment, coneixedor de les darreres tendències d’aquest sector. Cal destacar a professionals de la talla de: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.
  • Una titulació amb certificació europea. Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per L’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a nivell europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.
  • Pràctiques a les aerolínies més punteres. Com alumne, podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més influents, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.
  • Vocació internacional. Durant aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

I això només és un breu resum dels avantatges d’estudiar a l’EFAV. Aposta pel teu futur; tria uns estudis amb vocació internacional que impulsen la teva carrera professional.

Cinc motius per estudiar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova
Idioma