Més i millors oportunitats laborals pels alumnes de l’EFAV: l’empresa Tarmac triplicarà la capacitat de l’aeroport de Terol, oferint el doble de llocs de treball

Bones perspectives de futur pels alumnes de l’EFAV: L’empresa francesa Tarmac, dedicada a l’estacionament, manteniment i reciclatge d’aeronaus i amb presència a l’Aeroport de Terol, duplicarà el nombre de llocs de treball i triplicarà la seva capacitat a finals de 2019, gràcies a una inversió de 16 milions d’euros per part del Govern d’Aragó.

Aquesta inversió servirà per construir un nou hangar de 200 metres de superfície, que duplica la de l’actual que opera Tarmac a les instal·lacions Terol, així com, unes naus que ampliaran també l’espai destinat a logística i oficines.

D’aquesta manera, s’ampliarà la plantilla de Tècnics en Manteniment d’Aeronaus de 90 a 210. L’hangar podria estar en funcionament a finals de 2019, però les naus logístiques i els espais destinats a oficines, segurament estiguin operatius a finals d’aquest any. La capacitat del nou hangar serà de tres o quatre avions de llarg abast de forma simultània o per a cinc o sis de curt recorregut.

Finalment, cal dir que Tarmac manté una molt bona relació amb l’EFAV. De fet, alguns dels seus treballadors s’han examinat a la nostra Escola. Sens dubte, la formació és un aspecte important per a aquesta empresa francesa, per això, a banda d’invertir en maquinària, equips i instruments especials, també ho farà en la capacitació dels treballadors/es. 

En definitiva, es tracta d’una molt bona notícia que ofereix més oportunitats professionals als estudiants del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova.

 

Més i millors oportunitats laborals pels alumnes de l’EFAV: l’empresa Tarmac triplicarà la capacitat de l’aeroport de Terol, oferint el doble de llocs de treball
Idioma