Més bones notícies pel sector: l’aviació privada segueix en augment

 

Quan pensem en la tasca professional del tècnic de manteniment d’aeronaus ràpidament ens ve al cap la figura que treballa a les principals companyies aèries de transport de persones. Ara bé, la realitat és que el sector és molt més ampli i també inclou l’aviació privada. Per sort, a Espanya aquest tipus de transport està experimentant un augment molt important.

Segons dades de la companyia privada Vistajet, una de les més actives a tot l’Estat, ha registrat un increment del 18% en operacions i del 21% de passatgers durant la primera meitat del 2018 respecte a l’any anterior.

Les aeronaus de l’aviació privada també necessiten tècnics de manteniment homologats, ja que operen a l’espai aeri europeu. És per això, que la formació d’obtenció de la llicència de tècnic de manteniment d’aeronaus B1.1 que l’EFAV ofereix troba en aquest sector un altra sortida professional.

Cal recordar, que els estudis compten amb un índex d’inserció laboral d’un 100%, ja que la totalitat d’estudiants ha pogut trobar feina una vegada finalitzats els estudis.


 

Més bones notícies pel sector: l’aviació privada segueix en augment
Idioma