Matricula’t al curs subvencionat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic de l’EFAV

El curs subvencionat d’Operacions Auxiliar de Manteniment Aeronàutic de l’EFAV està adreçat a totes les persones que els apassiona el sector aeri. Es realitzaran operacions auxiliars de manteniment i serveis en l’aeronau, complint especificacions tècniques, en condicions de seguretat i sota la supervisió d’un tècnic de nivell superior amb capacitat de certificació.

La formació és un certificat de professionalitat subvencionat al 100% pel Servei d’Ocupació de Catalunya. A més, el curs subvencionat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic es pot dur a terme tant a Vilanova i la Geltrú com a Lleida, i en el segon cas es realitzarà a les instal·lacions de l’Aeroport de Lleida-Alguaire.

Amb aquest curs subvencionat seràs expert en operacions auxiliars de manteniment i serveis en l’aeronau. A més, el nostre centre garanteix una alta inserció laboral, ja que l’EFAV és la primera escola de Catalunya que va iniciar la formació de manteniment d’aeronaus i, per tant, té una llarga trajectòria i experiència en el sector.

El curs subvencionat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic té una durada de 420 hores que es distribueixen en un curs acadèmic, inclòs el Mòdul de pràctiques professionals no laborals. A més, l’obtenció del Certificat de professionalitat amb una qualificació igual o superior al 7.5 assegura una plaça acadèmica en la Formació bàsica LMA B1.1 Avions de turbina que s’iniciaria durant l’últim trimestre de l’any.

 

EFAV, el teu centre de formació aeronàutica

A l’EFAV oferim formació reglada, motiu pel qual és la millor opció a l’hora d’obtenir la llicència oficial per treballar en l’aeronàutica. A més, l’escola està autoritzada per realitzar exàmens oficials EASA, de la subcategoria B1.1 d’avions amb motor de turbina. Tant si ets alumne com si vas per lliure, podràs dur-los a terme a l’EFAV.

Creiem que la formació va més enllà de les hores de classe i de pràctiques, és per això que des del centre es porten a terme nombroses jornades informatives i també es participa en diferents activitats del sector (fires, exposicions, visites…) per crear sinergies amb territori i les diferents empreses. De fet, des de l’EFAV col·laborem amb diferents departaments i institucions oficials, com l’Agència Estatal de Seguretat Aèria, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’European Union Aviation Safety Agency.

L’EFAV és una escola de formació aeronàutica que t’ofereix diferents estudis reglats en el marc europeu perquè al finalitzar-los et converteixis en professional del sector. De fet, tenim una llarga experiència en l’àmbit de l’aeronàutica. Des de l’any 1985 impartim formació en el sector aeronàutic a multitud d’estudiants, dels quals la gran majoria acaba treballant com a professional, com a tècnic de manteniment d’aeronaus, amb llicència oficial aprovada en l’àmbit europeu.

Amb tot, proporcionem una proposta formativa que et permetrà iniciar-te en el món aeronàutic a partir d’uns continguts reglats, oficials i complets.

Si estàs interessat en la nostra formació, estigues atent a les dates de preinscripcions! Gaudeix d’una formació legal i oficial a l’EFAV, l’escola de formació aeronàutica de Vilanova i la Geltrú. Formalitza la teva preinscripció i converteix-te en professional del sector aeronàutic.

Matricula’t al curs subvencionat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic de l’EFAV
Idioma