Manuel Jimenez, de la promoció 2007-2009

El meu nom és Manuel Jimenez, des petit m’apassionava qualsevol cosa relacionada amb la mecànica. És per això que malgrat haver tingut una professió i un treball ben remunerat (electromecànic oficial de primera) prengui la decisió de seguir els meus somnis i apostar per l’aviació. Actualment estic en Heathrow, Londres, treballant com «Shift leader» en una empresa que dóna suport i assessorament a aerolínies. Em sento content d’haver trobat la unió entre passió i treball, cada dia entro a treballar amb un somriure.


A cada reparació, problema o inconvenient que soluciono em fa un professional més complet, amb més experiència i coneixements, posant cada vegada més alt les meves aspiracions i metes. Vull agrair al treball i els ideals inculcats per l’equip de l’escola, els quals han fet realitat el meu somni. A tot estudiant que està pensant a pertànyer a aquesta gran «família» dir-li que res s’aconsegueix sense sacrificis, aquesta professió és dura i requereix anys de sacrificis, no obstant això no es requereixen d’habilitats especials, només passió, disciplina i persistència, al final el resultat ho compensa.

Manuel Jimenez

Alumne promoció 2007 – 2009

 

Manuel Jimenez, de la promoció 2007-2009
Idioma