Forma’t en manteniment aeronàutic a l’EFAV

T’agraden els avions i la mecànica? A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) formem tècnics en manteniment aeronàutic des de l’any 1985.

Les nostres llicències estan aprovades i reconegudes a nivell estatal i europeu per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i l’European Union Aviation Safety Agency (EASA). 

Des de fa més de 35 anys, oferim una formació de caràcter pràctic mitjançant el treball en projectes reals. L’alumnat pot aplicar els seus coneixements al treball de camp amb avions de la mà dels millors professionals.

La qualitat i l’excel·lència són les nostres prioritats. Preparem l’alumnat amb els millors materials, professors i convenis de col·laboració. Gran part dels estudis es realitza fora de les aules, destinant 450 hores a pràctiques en les principals companyies de serveis aeronàutics.

Gràcies a la marcada professionalització dels estudis de l’EFAV, l’alumnat pot accedir fàcilment al mercat laboral un cop finalitzats els estudis. Les xifres parlen per si soles, i podem afirmar que comptem amb el 100% d’inserció laboral.

Recentment, hem ampliat les nostres instal·lacions a l’aeroport de Lleida-Alguaire per formar mecànics aeronàutics que puguin atraure en el futur nous projectes industrials a l’aeroport català.

Vols saber més sobre les formacions de l’EFAV? Contacta amb nosaltres!

Forma’t en manteniment aeronàutic a l’EFAV
Idioma