L’excel·lent manera de rellançar la teva carrera professional: Estudia a l’EFAV i converteix-te en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus

Cada vegada hi ha més persones que han de buscar una nova manera de rellançar la seva carrera professional, donant un nou impuls al seu perfil professional mitjançant la formació i buscant noves oportunitats a sector emergents. L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) ofereix el Curs d’Obtenció de Llicència de Manteniment, perquè puguis formar-te en el sector de l’aeronàutica en una professió amb un índex d’inserció laboral del 100%.

Aquest és precisament el cas de Joan Manel Pozuelo, que va estudiar a l’EFAV a la promoció del 2012-2014, iniciant el curs d’obtenció de la llicència de manteniment amb 40 anys. En Joan Manel havia perdut la feina, tenia més de 20 anys d’experiència professional en un altre sector i va ser aleshores quan va decidir redirigir la seva carrera professional cap a la seva autèntica passió: l’aviació.

Un exemple real

En Joan Manel Pozuelo explica la seva experiència: “Tothom és capaç d’aconseguir allò que es proposi, amb l’esforç i els sacrificis que comporta. És molt important aprofitar els mitjans i els recursos que pots tenir a l’abast, com l’experiència dels instructors de l’EFAV”. Podeu llegir el testimoni sencer al següent enllaç.

A més, gràcies al conveni de col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) l’EFAV és capaç d’oferir el curs de formació a un preu molt raonable, només 500 euros a l’any. Pots demanar més informació al següent enllaç.

L’excel·lent manera de rellançar la teva carrera professional: Estudia a l’EFAV i converteix-te en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus
Idioma