Les principals novetats de l’EFAV al setembre

L’activitat a l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova no para. Aquest mes de setembre tenim notícies molt interessants pels  nostres alumnes que ens animen a començar el curs amb empenta. A continuació les repassem:

  • Hem rebut l’autorització per realitzar exàmens de la subcategoria B1.1 amb avions amb motor de turbina a alumnes que no han realitzat la formació de l’EFAV. Això vol dir que a partir d’ara s’obre la possibilitat a examinar-se per lliure. L’autorització ens l’ha donat AESA.
  • A més, també hem rebut exàmens per l’aixecament de limitacions i diferències de llicències per la mateixa subcategoria.
  • Hem signat un conveni de col·laboració amb la companyia aèria holandesa KLM, una de les més importants d’Europa que compta amb una flota superior a 120 aeronaus.
  • A més, hem aparegut a la prestigiosa revista Avion Revenue número 433, que fa referència a la presència de l’EFAV durant la fira d’Aerosport d’Igualada, publicant també una fotografia d’una de les alumnes que va finalitzar el curs aquest passat juliol, la Natalia, que va ser una de les voluntàries durant la fira.

Comencem el curs amb més energia que mai!

Les principals novetats de l’EFAV al setembre
Idioma