Les millors fires de formació aeronàutica

L’EFAV participa activament en nombroses fires de formació aeronàutica. D’aquesta manera, donem a conèixer la nostra oferta formativa i apropem a tothom al sector de l’aeronàutica. Assistir a alguna d’aquestes fires és conèixer la situació laboral d’aquest mercat i les teves opcions de formació per començar a treballar en l’aeronàutica.

LEscola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú té una llarga experiència en la formació de professionals del sector. Impartim formació en l’àmbit de l’aeronàutica a una multitud d’estudiants. Aquests, després de superar amb èxit els seus estudis, acaben treballant en el sector com a tècnics de manteniment d’aeronaus, amb llicència aprovada en l’àmbit Europeu.

A l’EFAV podràs gaudir de la següent oferta formativa:

 • LMA B1.1: Curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina (Reglament UE).
 • Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic.

Totes dues formacions són oficials i reglades i en cada una d’elles es realitza un mòdul de pràctiques en empreses del sector, les quals en moltes ocasions esdevenen una oportunitat laboral.

L’EFAV a les millors fires de formació aeronàutica

Des de l’EFAV organitzem i participem en nombroses sessions informatives i fires, així com jornades de portes obertes. D’aquesta manera, fem arribar a tots els públics la nostra feina i oferta professional.

Aquests esdeveniments estan adreçats a tot l’alumnat, pares i persones interessades a conèixer amb més profunditat el programa acadèmic, el calendari lectiu i els procediments que s’han de seguir per portar a terme la preinscripció i la matrícula dels estudis que impartim.

Cada any, l’EFAV està present en diverses fires que se celebren per tot el territori. Així, aquest any tindrem presència en les següents trobades:

 • Fira de l’Ensenyament de Badalona. Fira que es va dur a terme en format virtual del 15 al 21 de març del 2022.
 • Fira Guia’t de Granollers. Fira d’orientació acadèmica realitzada en format virtual els dies 22, 23, 24 i 25 de març.
 • Fira Zona Educació. Fira presencial a Vilanova i la Geltrú que es va celebrar el 31 de març i l’1 d’abril.
 • Lleida Air Challenge. Fira presencial que es porta a terme l’11 i 12 de juny a l’aeroport Lleida-Alguaire. En l’edició del 2019, l’EFAV va participar en el cicle de conferències de les jornades.

Els mesos vinents també durem a terme diverses jornades de portes obertes presencials perquè pugueu portar a terme el procés de preinscripció i coneixeu el centre. Les dates per a aquestes sessions informatives pel curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina són les següents:

 • 18 de maig a les 12h i a les 18h.
 • 15 de juny a les 12h i a les 18h.

També pots assistir a una sessió virtual del curs B1.1 el proper 8 de juny a les 19h.

Si esteu interessats a fer la preinscripció pel curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic, podreu fer-ho presencialment a Vilanova i la Geltrú i a Lleida els dies:

 • 18 de maig a les 12h i a les 18h (Vilanova i la Geltrú).
 • 15 de juny a les 12h i a les 18h (Vilanova i la Geltrú).
 • 11 i 12 de juny, en el mateix horari que la fira Lleida AirChallenge (Lleida).

És necessari reservar dia i hora. També podreu assistir a la sessió virtual programada el dia 22 de juny a les 19h.

L’EFAV és una de les poques escoles d’Espanya del sector, que a més et garanteix trobar feina. La gran majoria dels nostres estudiants que aconsegueixen la titulació oficial troben feina en el seu àmbit professional després d’acabar els estudis a l’EFAV.

Vine a conèixer l’EFAV a les properes fires de formació aeronàutiques i jornades informatives i converteix-te en un profesional del sector.

Les millors fires de formació aeronàutica
Idioma