Les companyies aèries tenen dificultats en contractar tècnics de manteniment d’aeronaus

La falta de professionals qualificats en el manteniment d’avions comença a ser un problema per les companyies aèries. Segons la consultora Oliver Wyman, la demanda de mecànics qualificats superarà en un 9% a l’oferta pel 2027. De fet, tot l’alumnat de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV)  ha pogut seguir desenvolupant la seva carrera professional després de la seva formació, i és que l’índex d’inserció laboral dels estudis és del 100%.

L’agència de comunicació Bloomberg ha realitzat un article sobre la professió i ha entrevistat a experts i responsables de formació, tots coincideixen: no hi ha suficients tècnics de manteniment d’aeronaus. Com que es necessita professionals molt especialitzats amb els cursos de formació adequats no és una situació que es pugui arreglar fàcilment. Aquesta escassetat pot provocar a més, un augment en les condicions salarials dels mecànics que veurien com la seva professió estaria encara més cotitzada.

Ja ho saps, si t’apassiona la mecànica i els avions, a l’EFAV tenim els estudis per tu. Amb el curs d’obtenció de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1 podràs formar-te per realitzar les tasques de manteniment a tots els avions de turbina.

Les companyies aèries tenen dificultats en contractar tècnics de manteniment d’aeronaus
Idioma