Novetats de la setmana a l’EFAV: Visita a Iberia i al fundador de l’Aeroteca i molt més!

Els alumnes de segon de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova han realitzat una visita a les diferents instal·lacions que Iberia disposa a l’Aeroport del Prat. Els professors de l’EFAV que compaginen la docència amb la seva activitat professional a Iberia, els han acompanyat i ensenyat la manera de treballar de la companyia aèria.

Els alumnes de l’EFAV van rebre una visita del fundador de l’Aeroteca, la llibreria de Barcelona especialitzada en aeronàutica, que va presentar el treball que està desenvolupant des de l’any 1953 sobre els motors aeroespacials, recopilant més de 16.000 models diferents.  Amb aquesta llibreria existeix un conveni de col·laboració, de tal manera que els alumnes de primer poden assistir a una classe magistral pràctica sobre simuladors de vol i manteniment d’avions.

Col·laboració amb la UPC

A més a més, també van visitar les instal·lacions de l’EFAV els enginyers del Grau en Mecànica de la UPC de Vilanova i la Geltrú, que acompanyats per dos professors de l’UPC (un dels quals és professor de l’EFAV) van poder ampliar el coneixement de l’assignatura Dinàmica de fluids, analitzant les diferents superfícies aerodinàmiques sobre avions reals a l’hangar de l’EFAV.

Novetats de la setmana a l’EFAV: Visita a Iberia i al fundador de l’Aeroteca i molt més!
Idioma