L’EFAV, present a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú estarà present a la Fira de Novembre de la capital del Garraf que se celebra el proper 8, 9 i 10 de novembre. Ocuparem un estand a la zona de l’Espai de Formació i Innovació de la Fira i explicarem la nostra oferta formativa, especialment la formació de Tècnic en Manteniment d’Aeronaus.

Amb aquests estudis podràs obtenir la llicència B1.1, aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) amb la qual podràs desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina. Tenim un índex d’inserció laboral del 100%. Si voleu consultar tots els detalls d’aquests estudis podeu informar-vos en el següent enllaç.

Amb la Llicència de Manteniment D’Aeronaus B1.1 podreu treballar en el manteniment de l’àrea aeromecànica desenvolupant processos d’execució i participant en la gestió i logística. També podeu donar suport a processos d’execució que impliquin el maneig d’equips per al diagnòstic, reparació, ajust, control i verificació per al manteniment.La Fira de Novembre se celebra a la vila des de fa sis segles i és actualment la fira multisectorial a l’aire lliure més gran de Catalunya. Podem trobar diferents estands i expositors a la fira. L’EFAV estarem concretament a la Plaça de la Vila, on dissabte 9 durem a terme la xerrada “Inspecció i manteniment sobre una estructura d’aeronau o motor d’aviació”, amb ll’instructor Jaime Contreras i alumnes del centre.

L’EFAV, present a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú
Idioma