L’EFAV organitza una conferència tècnica sobre l’aviació de negocis

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) organitza el dimarts 9 de juliol de 08.30h a 15h a l’aula 29 de l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) de Vilanova i la Geltrú una conferència tècnica sobre CESSNA CITATION, el nom comercial que fa servir la companyia nord-americana Cessna per a la seva línia d’avions de negocis. Es parlarà d’aviació executiva, de la família d’avions Cessna, d’innovacions tecnològiques en estructures, sistemes, motors i aviònica, així com de la tecnologia actual Fly by Wire, FADEC, Composites, Wifi o transmissió per satèl·lit. A més s’abordaran les diferències entre aviació executiva i comercial i les tendències futures en aviació executiva.

La formació l’impartiran instructors que tenen habilitada en la seva LMA l’aeronau o motor específic sobre el que parlaran.

Aquesta conferència s’emmarca en un cicle sobre aeronaus i motors específics adreçat a personal titular d’una Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), estudiants del curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) o qualsevol persona interessada en el món de l’aeronàutica. La primera de les conferències va tenir lloc el 27 de juny i es va centrar en el motor PT6A-27.

Per poder assistir a la conferència, cal inscripció prèvia en aquest formulari.

L’EFAV organitza una conferència tècnica sobre l’aviació de negocis
Idioma