L’EFAV organitza portes obertes a l’aeroport de Lleida-Alguaire

Des de l’EFAV, l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, organitzem una jornada de portes obertes a l’aeroport Lleida-Alguaire el proper 5 d’octubre, de 16 a 19 hores. Una oportunitat d’or per conèixer en primera persona un aeroport i descobrir tot el que pot oferir-te l’escola de formació en manteniment aeronàutic líder de Catalunya.

La jornada començarà amb una recepció a l’hangar de l’EFAV a la zona terra, on s’explicarà l’oferta formativa, i des d’allà s’anirà en grups a la zona aire per veure avions reals i on es podrà presenciar un desmantellament d’un B747 per part de l’empresa Servitec. A banda de saber més sobre els cursos que impartim, podràs gaudir de la visita de l’aeroport de Lleida-Alguaire.

L’EFAV és una de les dues úniques escoles de formació aeronàutica de Catalunya i l’únic centre ocupacional d’aquest sector a Espanya. A més, som un centre autoritzat per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) que ofereix estudis reglats, oficials i complets en el marc europeu. El centre té una llarga experiència en el sector; des de l’any 1985, impartim formació en l’àmbit aeronàutic amb el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1.

Una de les nostres virtuts com a escola és la connexió amb el món laboral. Gairebé la totalitat dels estudiants inscrits cada any acaba treballant com a professional del sector, com a tècnic de manteniment d’aeronaus, amb llicència oficial aprovada en l’àmbit europeu. Abans de finalitzar el curs, el 50% de l’alumnat és contractat i la majoria de les pràctiques a empreses ja es fan amb salari. Any rere any, el número de matriculats ha anat en augment fins al punt de formar-se llistes d’espera per al curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus.

Álvaro Molinuevo, director tècnic del centre, expressa “L’EFAV és un exemple de singularitat, sent l’única escola a l’estat espanyol de titularitat pública i amb un itinerari acadèmic sota el paraigua de l’Agència Europea de Seguretat Aèria (AESA) i la formació professional per a l’ocupació (SOC/SEPE)”. Així, assegura un 100% d’inserció laboral amb tres elements fonamentals: actitud, aptitud i EFAV.

Alfredo Gutierrez, antic alumne de l’escola i cap de manteniment de Ryanair (Espanya, Portugal i Marroc), afirma que l’EFAV és, juntament amb CITHE de Madrid, la millor escola d’Espanya, tant en avantguarda com en desenvolupament de nous mètodes d’ensenyament, ja que arriba a tots els camps aeronàutics que a dia d’avui estan vigents i facilita tots els mitjans necessaris per obtenir la llicència aeronàutica, i amb uns professors en actiu tant en aviació comercial com privada.

Recorda que el segon període de preinscripcions al curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 de l’EFAV estarà obert fins al proper 6 d’octubre. Fes la preinscripció i assegura el teu futur laboral amb el títol de Tècnic Certificador de manteniment d’avions de motor de turbina.

L’EFAV organitza portes obertes a l’aeroport de Lleida-Alguaire
Idioma