L’EFAV obre noves vies de col·laboració amb Ryanair

L’EFAV obre noves vies de col·laboració amb Ryanair

 20160921_165810

Aquest dimecres, els professors de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions de Ryanair i conèixer al nou director tècnic d’aquesta companyia, Miguel Ángel Garcia Mansilla, responsable del manteniment dels avions a Barcelona i Girona. Durant la visita, també es va comptar amb la presència d’Ana Ortego, Directora de Recursos Humanos de Ryanair (Espanya, Marroc i Portugal); José Ma Ramón de la Rosa, Director General de Ryanair (Espanya, Marroc  i Portugal); Bhavik Mistry, Training Development Officer; Álvaro Molinuevo, Cap de Servei a l’EFAV i Iu Mora, Responsable de Formació de l’EFAV.

Precisament, Ryanair és una de les companyies on els estudiants de l’EFAV poden realitzar les seves 450 hores de pràctiques, un cop acabada la formació teòrica. Sens dubte, la jornada va esdevenir una excel·lent oportunitat per obrir noves vies de col·laboració amb aquesta aerolínia. Actualment, hi ha un alumne de l’EFAV fent les pràctiques a Girona, dos que les iniciaran a Barcelona, durant el proper mes d’octubre, i un a Madrid al novembre.

Aquest nou acord de col·laboració amb Ryanair permetrà als alumnes de l’EFAV continuar fent el seu pràcticum a una companyia amb un reconeixement internacional. Tria una formació especialitzada i de qualitat, estudiant a l’EFAV de Vilanova i la Geltrú.

L’EFAV obre noves vies de col·laboració amb Ryanair
Idioma