L’EFAV informa de la seva oferta de formació aeronàutica al Saló de l’Ensenyament 2019

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ha participat del 20 al 24 de març en la trentena edició del Saló de l’Ensenyament, el qual ha convertit la Fira de Barcelona en el centre neuràlgic de l’oferta educativa.

 

Més de 105.000 persones han assistit al saló durant els 5 dies de fira. En aquest marc, l’EFAV ha donat a conèixer la seva formació aeronàutica en un stand compartit amb la resta d’oferta educativa que ofereix la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Els joves interessats han pogut conèixer de primera mà les característiques i avantatges del curs de tècnic de manteniment d’aeronaus de l’EFAV que habilita per obtenir la llicència B1.1 aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) amb la qual es poden desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

 

Amb una avioneta de fons, el personal de l’EFAV ha informat els assistents de l’alta demanda de professionals que ofereix el sector, que presenta un índex d’inserció laboral del 100%.

 

Al Saló de l’Ensenyament també s’ha donat informació del certificat de professionalitat d’Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic que també es pot cursar a l’EFAV. L’obtenció d’aquest certificat més les superació d’una prova d’accés assegura a més una plaça acadèmica en la formació de Tècnic/a de manteniment d’aeronaus.

L’EFAV informa de la seva oferta de formació aeronàutica al Saló de l’Ensenyament 2019
Idioma