L’EFAV celebra la jornada de portes obertes

L’EFAV celebra la jornada de portes obertes

L’Escola de Formació Aeronàutica (EFAV) de Vilanova i la Geltrú va aplegar dissabte en la jornada de portes obertes els futurs alumnes del centre, interessats a conèixer la metodologia, contingut i opcions de futur professional un cop finalitzats els estudis de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus llicència B1.1.

La jornada de dissabte va començar amb la presentació d’aquesta formació de TMA, per part de la regidora d’Educació i Ocupació de l’Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i del director de l’escola, Àlvaro Molinuevo. També va intervenir un exalumne de la promoció de l’any 1995, Jordi Abad, actualment director de qualitat de manteniment a l’empresa Flightline. Durant la seva intervenció va fer èmfasi en «la possibilitat de treballar des del primer dia en empreses del sector aeronàutic» i va afirmar que «l’EFAV és una escola pionera que ha crescut molt en qualitat». En aquest sentit la regidora d’Educació, Ariadna Llorens va destacar que «en Jordi Abad és la demostració d’una trajectòria d’èxit com la que poden tenir els nostres estudiants amb una formació tan específica com aquesta i amb un alt nivell d’inserció». Ariadna Llorens va afegir l’oportunitat per als joves de la ciutat de comptar amb aquests estudis que «permeten optar a una professió de futur com la de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a Vilanova i la Geltrú».
efav2

La jornada de portes obertes també va comptar amb una visita guiada per les instal·lacions de l’EFAV i diverses activitats pràctiques que van dur a terme alumnes de l’escola. Els assistents van poder veure diverses proves funcionals de l’actuació dels flaps i tren d’aterratge de l’avió; una explicació del funcionament dels motors i simulació de reparació segons els manuals de manteniment; un vol simulat d’un avió modern amb seguiment a temps real i comunicacions típiques entre pilots i controladors; un taller de composites on es van fer reparacions amb els procediments utilitzats en els avions més moderns i un taller mecanitzat on es van mostrar les tècniques de reparació d’estructures dels avions.

El període de preinscripció, que s’ha avançat per tal que coincidís amb el període de preinscripció de la formació post-obligatòria, acabarà a finals de juny. Prèviament a la finalització d’aquest període s’organitzarà una nova jornada de portes obertes a l’EFAV.

Veure notícia a la web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

L’EFAV celebra la jornada de portes obertes
Idioma