L’EFAV amplia les seves instal·lacions amb una nova seu a l’aeroport de Lleida-Alguaire

A partir de l’any vinent, L’EFAV s’establirà a l’aeroport de Lleida-Alguaire per formar mecànics aeronàutics que puguin atraure en el futur nous projectes industrials a l’aeroport català.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president d’Aeroports de Catalunya, Isidre Gavín, i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, han signat el conveni de col·laboració entre les dues administracions, que suposa el primer pas per a l’establiment de la nostra escola de formació en manteniment aeronàutic a l’aeroport lleidetà.

Aquest conveni és fruit de les sinèrgies entre l’EFAV i l’aeroport de Lleida-Alguaire, ja que és molt important la dotació de personal degudament qualificat en el sector aeronàutic. Un sector en auge que requerirà personal format per al seu futur creixement.

L’aeroport de Lleida-Alguaire suposa un espai idoni perquè el nostre alumnat pugui fer pràctiques amb empreses que tenen necessitats reals d’incorporar personal. Per tant, aquest conveni és una oportunitat de formació per a les comarques de la zona en un sector amb unes grans expectatives de futur.

Durant l’acte, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha volgut reconèixer la bona feina que fa l’EFAV formant professionals per al sector aeronàutic, “un sector on hi ha molt talent, en les ocupacions tècniques i de recerca i innovació, però també en les ocupacions que són menys visibles, tot i que imprescindibles. Un exemple ben evident són les ocupacions de manteniment, on hi ha grans professionals que fan bé la seva feina, conscients de la responsabilitat que tenen”.

L’EFAV amplia les seves instal·lacions amb una nova seu a l’aeroport de Lleida-Alguaire
Idioma