L’ampli ventall de sortides professionals del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova

El Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) et prepara per optar a un ampli ventall d’oportunitats laborals en l’àmbit de l’aeronàutica. A l’EFAV obtindràs una formació especialitzada i de qualitat que et permetrà treballar en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport, al taller o a les fàbriques d’avions.

Però quines són les principals sortides professionals d’aquests estudis? Principalment, cal situar-les a les petites, mitjanes i grans empreses on es realitzi el manteniment d’aeronaus, sent el responsable de certificar el bon estat d’una aeronau. Així doncs, podràs desenvolupar la teva tasca professional a: companyies aèries regulars i xàrter; companyies no regulars de transport de passatgers i càrregues; companyies de fumigació aèria; companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat); organismes institucionals; companyies de lluita contra incendis; escoles; aeroclubs; institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.), entre moltes altres.

A més, mentre estudiïs a l’EFAV de Vilanova, mantindràs un contacte directe amb el món professional, a través d’un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies de més prestigi: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Finalment, cal destacar que al llarg del curs en TMA de l’EFAV, es combina, en tot moment, teoria i pràctica. A més, gràcies a un professorat expert i en contacte diari amb les empreses del sector, estaràs al dia de les darreres novetats tecnològiques d’un àmbit en auge com és l’aeronàutic. I de cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals, s’introdueix progressivament l’anglès a les assignatures d’aquest curs.

Aposta pel teu futur i opta a un ampli ventall d’oportunitats professionals amb el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova.

L’ampli ventall de sortides professionals del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova
Idioma