L’aeroport del Prat bat el rècord de viatgers: més de 47 milions

Més bones notícies pel sector aeronàutic. L’aeroport de Barcelona-El Prat va registrar un màxim històric pel que fa nombre de viatgers: fins a 47.284.500 d’usuaris. Aquesta dada reforça encara més el sector aeronàutic a Catalunya, que veu com la forta demanda de personal qualificat no desapareixerà, al contrari, tot fa indicar que anirà a més.

L’avió va ser, a més, el vehicle preferit per tots els turistes que van visitar les comarques barcelonines, augmentant un 7,1% respecte a la dada de l’any passat. Un increment molt fort si tenim en compte que es produeix en només 12 mesos. Les operacions realitzades també van créixer un 5,1% fins a superar les 323.000 maniobres.

És per això que l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) segueix apostant per la formació dels professionals del futur mitjançant el curs d’obtenció de la llicència de manteniment d’aeronaus. Amb el fort increment de vols i avions, cada cop hi haurà més demanda de tècnics responsables de les tasques de manteniment.

Les dades les han fet públiques La Diputació de Barcelona, Barcelona Turisme i l’Ajuntament de Barcelona, les institucions que impulsen l’Observatori del Turisme a Barcelona, que recull tot el detall i les tendències del sector turístic a les comarques barcelonines.

L’aeroport del Prat bat el rècord de viatgers: més de 47 milions
Idioma