L’aeroport de Barcelona-El Prat es consolida com el sisè aeroport d’Europa amb més volum de passatgers

Un total de 47 milions de passatgers van passar per l’aeroport de Barcelona-El Prat al llarg de l’any passat. Segons dades de l’oficina d’estadística europea Eurostat, l’aeroport va créixer un 7% en aquest any, consolidant la posició de sisè aeroport amb més volum de passatgers de la Unió Europea.

En conjunt, el trànsit aeri dels països europeus va créixer un 7% el 2018, amb més de 1.000 milions de passatgers. D’aquests, gairebé la meitat viatjaven entre països de la Unió Europea (UE), mentre que només un 17% es movien dins un mateix estat.

El Prat se situa just per darrere del de Madrid-Barajas Adolfo Suárez, que l’any passat va registrar 52 milions de passatgers, un augment del 6%. Encapçalen el rànquing d’aeroports més concorreguts de la UE el de Heathrow a Londres, el Charles de Gaulle de París i el de Schiphol a Amsterdam.

Els aeroports que van registrar els augments més importants van ser el de Varsòvia, amb un 23% més, i els de Lisboa i Praga, tots dos amb un 19%.

L’augment de passatgers als aeroports europeus conduirà a un increment de la demanda de tècnics de manteniment d’aeronaus. A l’EFAV t’oferim un curs d’obtenció de la llicència de Manteniment d’Aeronaus B.1.1, amb la qual podràs treballar a les principals companyies aèries i empreses de manteniment. L’escola compta amb un índex d’inserció laboral del 100%, ja que tots els nostres alumnes han aconseguit entrar a treballar a la indústria just després de finalitzar els estudis.

 

L’aeroport de Barcelona-El Prat es consolida com el sisè aeroport d’Europa amb més volum de passatgers
Idioma