Jornada de Portes Obertes a l’EFAV de Vilanova, el dissabte 18 de març

IMG EFAV 2975x1425px

El proper dissabte 18 de març a les 11 h, l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) celebrarà una nova Jornada de Portes Obertes per explicar als futurs alumnes, tots els detalls sobre el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) que ofereix aquest centre.

Durant tot el dia, es portaran a terme presentacions, s’oferirà una informació clara i detallada sobre els continguts d’aquest curs, especialitzat en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions; el  pla d’estudis, el professorat, les sortides professionals, la tramitació de les inscripcions i matrícules, entre molts altres aspectes. A més, d’11 a 13 h, un grup d’alumnes realitzaran tasques de manteniment. Per tant, podràs veure en directe com es treballa amb una aeronau real.

D’altra banda, t’informem que les preinscripcions al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus pel proper curs acadèmic 2017-2018 ja estan obertes! Per tant, pots aprofitar per inscriure’t, durant aquesta Jornada de Portes Obertes.

Tria una formació de qualitat, especialitzada en mecànica i aeronàutica amb el segell de qualitat i prestigi de l’EFAV, una escola, autoritzada, en l’àmbit estatal, per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu, per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA).

No deixis que t’ho expliquin. Vine a la Jornada de Portes Obertes de l’EFAV de dissabte 18 de març a partir de les 11 h. T’hi esperem!

Recorda:

Jornada de Portes Obertes

Dissabte 18 de març a les 11 h

EFAV

Carrer de la Unió, 81,

Vilanova i la Geltrú

(Barcelona).

Jornada de Portes Obertes a l’EFAV de Vilanova, el dissabte 18 de març