Jornada de Portes Obertes 2015

Vine a conèixer l’escola el proper 9 de Maig i descobreix el futur que t’espera!

JPO 2015

L’Escola de Formació Aeronàutica (EFAV) de Vilanova i la Geltrú organitza la jornada de portes obertes prèvia al període de preinscripció per al curs 2015-2016 el dissabte 9 de maig.

A partir de les 11.30 h, a la sala d’actes de l’IMET es farà la presentació del curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), a càrrec de la regidora d’Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens; el director de l’EFAV, Àlvaro Molinuevo i els ex alumnes de l’escola i actualment professionals destacats del sector, Jordi Abad, director de qualitat de manteniment a l’empresa Flightline i Xavier Balsells, director tècnic de BCP Aerontecnics. La jornada continuarà a les 12.30 h amb una visita guiada i la presentació de diferents activitats pròpies de l’hangar on els futurs tècnics de manteniment hauran de realitzar la seva tasca professional.
L’escola de Formació Aeronàutica de VNG està autoritzada per l’Agencia Estatal de Seguretat Aèria per impartir el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus de la subcategoria B1.1 ‘Avions amb motor de turbina’. Per al curs 2015-2016 s’ofereixen 28 noves places per al primer curs dels dos que s’imparteixen a VNG per poder obtenir la llicència de TMA.

 

Jornada de Portes Obertes 2015
Idioma