Inscriu-te a les Portes Obertes del curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic (Lleida)!

La Jornada de Portes Obertes del curs per obtenir el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic a Lleida seran el proper 1 de març a les 18h. El curs està adreçat a persones que volen formar-se per treballar en el sector aeri exercint d’auxiliars de manteniment i serveis de l’aeronau.

Per accedir als estudis, cal tenir estudis d’ESO o equivalent. És una formació totalment subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i és per això que, abans de començar el curs, l’alumne ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat o bé ocupat demandant de millora de feina.

El curs té una durada d’un any acadèmic, amb 340 hores de teoria i pràctica. Les classes es desenvolupen en unes instal·lacions de prestigi: les teòriques, en una de les plantes de la torre de control de l’aeroport i les pràctiques, en un hangar de manteniment d’aeronaus, contingu a la zona aire de l’aeroport. Els alumnes també compten amb un període de 80h de pràctiques professionals no laborals, que els permet conèixer de primera mà la realitat del sector i professionalitzar així la seva formació. 

Un cop finalitzats els estudis, doncs, els estudiants podran treballar d’auxiliar de manteniment d’aeronaus en línia, d’interior d’aeronaus, d’aeronaus en taller o d’auxiliar de rampa. Podran exercir-ho en empreses del sector aeronàutic en aeroports, aeròdroms o camps de vol o empreses de handling. 

A més, si els alumnes obtenen el certificat de professionalitat amb una nota igual o superior a 7’5 podran accedir al curs de Formació Bàsica de Llicència de Manteniment d’Aeronaus B1.1, que actualment impartim a Vilanova i La Geltrú. Properament, també hi haurà l’oportunitat de cursar aquests estudis a Lleida. Des d’EFAV, fomentem la continuïtat acadèmica dels nostres estudiants perquè puguin seguir ampliant la seva formació.
Les Portes Obertes seran en formatvirtual i hi podreu accedir des d’aquest enllaç: accedir a la sessió. Us facilitem també les instruccions per entrar a la sessió informativa.

Inscriu-te a les Portes Obertes del curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic (Lleida)!
Idioma