Inici de les classes del Curs en TMA: primeres pràctiques dels alumnes

Les classes del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú ja han començat. Durant les primeres setmanes l’alumnat ja ha entrat en contacte amb la metodologia de l’EFAV, que incorpora molta part pràctica per complementar els continguts teòrics.

En la imatge que acompanya l’article, els alumnes de primer curs estan realitzant el polit d’una reparació d’un material compost amb fibra de carboni. Aquesta pràctica simula una situació real d’una empresa de manteniment d’aeronaus, ja que pràcticament la totalitat d’avions estan realitzats amb fibra de carboni.

Així doncs, sempre sota la supervisió del professorat, que compta amb una gran experiència i trajectòria dins del sector aeronàutic.

Cal recordar, que els alumnes tenen l’oportunitat de treballar en aeronaus reals: el Hawker HS125 Dominie, un avió de motor de turbina, procedent de la força aèria britànica. D’aquesta manera poden realitzar tota mena d’exercicis pràctics per conèixer com funciona el motor de distribució, els eixos, les rodes…

Els estudis del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú donen molta importància a la part pràctica, per simular entorns reals i que l’alumne pugui conèixer de primera mà la metodologia de treball de les principals empreses de manteniment d’aeronaus.

És per aquest motiu que ja des dels primers dies que els alumnes trepitgen el centre formatiu, tenen l’oportunitat de realitzar les primeres pràctiques, com la que han realitzat aquestes primeres setmanes.

Inici de les classes del Curs en TMA: primeres pràctiques dels alumnes
Idioma