Forma’t en manteniment aeronàutic a l’EFAV

T’agraden els avions i t’agradaria formar-te en el sector aeronàutic? Coneixes tots els avantatges d’aprendre i experimentar aquesta disciplina? Vols assegurar el teu futur? Aleshores segueix llegint que aquesta formació és per a tu.

EFAV et convida al curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1, un curs adreçat a tots aquells i aquelles que vulguin ser professionals del sector aeri com a Tècnics Certificadors de manteniment d’avions de motor de turbina.

Quin és l’objectiu?

Amb aquesta titulació, podràs emetre certificats d’aptitud pel servei i actuar com a personal de suport després de:

 • Treballs de manteniment executats en l’estructura de l’aeronau, el grup motopropulsor i els sistemes mecànics i elèctrics.
 • Treballs en sistemes d’aviònica que necessiten únicament comprovacions senzilles per demostrar el seu funcionament i no requereixen el diagnòstic d’avaries.

Les companyies on podràs exercir l’activitat laboral són principalment companyies regulars, companyies xàrters, companyies no regulars de transport de passatgers i càrrega, companyies de fumigació aèria, companyies de treballs aeris, ambulàncies, organismes institucionals, companyies de lluita conta incendis, escoles, aeroclubs i institucions oficials (Policia, Protecció Civil i altres).

Què t’ofereix EFAV?

Totes les facilitats perquè tinguis uns estudis de qualitat i excel·lència i un accés directe al món laboral.

Encara t’ho estàs pensant? A continuació tens un seguit de motius que t’ajudaran a decidir-te a escollir la nostra formació:

 • Perquè EFAV és una de les dues úniques escoles de Catalunya que compta amb aquest tipus de formació aeronàutica.
 • Per la formació reglada, amb unes llicències aprovades a nivell estatal i europeu per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i l’European Union Aviation Safety Agency (EASA).
 • Pel cost públic i assequible.
 • Per la garantia d’un 100% d’inserció laboral gràcies a una marcada professionalització dels estudis.
 • Pels projectes reals que permeten facilitar la incorporació de l’alumnat al món professional.
 • Per les pràctiques en empreses de prestigi, destinant 450 hores de pràctiques en companyies com Ryanair o Servitec Aircraft Maintenance.
 • Per la qualitat com a element prioritari.
 • Per la llarga trajectòria, impartint formació del sector aeronàutic des de l’any 1985.
 • Per l’anglès curricular, l’idioma fonamental en el sector.
 • Per les instal·lacions punteres, amb grans tallers que compten amb avions reals i espais específics.
 • Per les sinergies amb el territori, gràcies a una col·laboració amb empreses properes i de l’àrea geogràfica de Catalunya.

Com et pots inscriure?

La sol·licitud de preinscripció telemàtica està oberta des del dia 6 de setembre i finalitza el dia 4 d’octubre. Per fer la sol·licitud, cal que presentis un dossier de preinscripció i facis la tramitació telemàtica. Una vegada presentada, realitzaràs una entrevista personal per comprovar que el teu perfil és adequat i pots cursar els estudis.

Recorda que les places són limitades. Pots trobar més informació al següent enllaç: http://www.efav.cat/preinscripcio-cfb/.

No t’ho pensis més i fes el salt cap a l’avió!

Forma’t en manteniment aeronàutic a l’EFAV
Idioma