Forma’t amb un professorat de primer nivell vinculat al sector de l’aeronàutica, estudiant a l’EFAV de Vilanova

El professorat del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) es caracteritza per la seva dilatada experiència acadèmica i professional, així com, pel seu contacte diari amb el sector de l’aeronàutica. Entre l’equip docent de l’EFAV cal destacar a: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. Tots ells uns autèntics experts al dia de les novetats tecnològiques d’aquest camp.

Gràcies a la vocació, experiència i professionalitat dels docents de l’EFAV, els quals treballen a aerolínies de reconegut prestigi internacional, assoliràs una formació actualitzada i de qualitat. A més, de cara a facilitar el teu accés al mercat laboral, s’atorga un gran protagonisme a la part pràctica. De fet, totes les assignatures que imparteixen els professors de l’EFAV es basen en el ‘learning by doing’, per tant, tenen una aplicació real. A més, un cop hagis superat la part teòrica, podràs portar a terme un total de 450 hores de pràctiques a les companyies de més prestigi com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Cal dir que un elevat percentatge dels alumnes de l’EFAV continuen treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

D’altra banda, el professorat de l’EFAV també imparteixen assignatures en anglès; doncs, són conscients de la importància d’aquest idioma per garantir la internacionalització de la teva carrera professional i millors oportunitats laborals. Un cop finalitzis aquest curs a l’EFAV amb una durada total de dos anys, obtindràs la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) i per tant, et convertiràs en tècnic de manteniment d’aeronaus, essent el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component, després d’una intervenció de manteniment a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions.

Forma’t amb un professorat expert i al dia de la innovació del sector; estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova.

Forma’t amb un professorat de primer nivell vinculat al sector de l’aeronàutica, estudiant a l’EFAV de Vilanova
Idioma