T’esperem a la jornada de portes obertes perquè coneguis la formació aeronàutica de l’EFAV

T’agradaria aprendre com funciona la mecànica dels avions? El proper dijous 16 d’abril a les 18 hores t’esperem a la jornada de portes obertes de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) perquè coneguis l’escola i tots els detalls de la nostra formació aeronàutica.

Durant la jornada, podràs descobrir el pla d’estudis, sortides professionals i altres característiques del curs de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA). Aquesta formació permet obtenir la llicència B1.1 aprovada a nivell europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) amb la qual podràs desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

L’EFAV és una de les dues úniques escoles que compta amb aquest tipus de formació aeronàutica de Catalunya. Gràcies als convenis de col·laboració que establim amb les principals empreses de serveis aeronàutiques, el nostre alumnat pot realitzar treball pràctic amb avions reals.

Som un centre professionalitzador, amb una forta aposta per la formació pràctica en empreses. Per això, oferim 450 hores de pràctiques en les principals companyies aèries i empreses especialitzades en aeronàutica i manteniment.

La demanda professional al sector aeronàutic és molt àmplia i elevada, i, en molts casos, les empreses amb les quals tenim conveni de pràctiques acaben contractant els estudiants de l’EFAV. De fet, els estudis de manteniment d’aeronaus de la nostra escola tenen un índex d’inserció laboral del 100%.

Necessites més motius per iniciar la teva formació aeronàutica a l’EFAV? T’esperem el 4 d’abril a l’escola!

T’esperem a la jornada de portes obertes perquè coneguis la formació aeronàutica de l’EFAV
Idioma