Vine a conèixer els estudis aeronàutics de l’EFAV a la Fira de l’Ensenyament de Badalona

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) participarà en la 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona els dies 12 i 13 de març per donar a conèixer els estudis aeronàutics de l’escola.

Els futurs estudiants, professors i famílies, podran descobrir l’oferta formativa i els avantatges d’estudiar la formació professional d’Aeronàutica. Al nostre stand, oferirem informació sobre la formació de Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) que proporciona la llicència B1.1 aprovada a nivell Europeu i homologada per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA). Aquests estudis preparen l’alumnat per desenvolupar tasques de manteniment d’aeronaus amb motor de turbina.

A més, comptarem amb la presència d’un dels millors alumnes de la promoció 2015-2017, qui realitzarà una xerrada sobre el Manteniment d’aeronaus, una professió de futur.  L’alumne, un cop va finalitzar la seva formació i després de dos anys d’èxit al món professional, es troba tramitant la seva primera llicència per poder certificar avions de turbina.

L’EFAV ofereix una formació de caràcter pràctic, fomentant el treball en projectes reals per facilitar la incorporació al món laboral. L’alumnat pot aplicar els seus coneixements al treball de camp amb avions de la mà dels millors professionals.

La demanda d’experts en aeronàutica és molt elevada, per la qual cosa els estudis de tècnic de manteniment d’aeronaus de la nostra escola tenen un índex d’inserció laboral d’un 100%.

Les jornades tindran lloc al recinte del Centre Cultural l’Escorxador (C/Arquitecte Fradera s/n 08914 Badalona) de 9 a 14 hores.

La Fira de l’Ensenyament de Badalona, organitzada des del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i el Departament de Joventut amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, també oferirà xerrades informatives i espais d’orientació personalitzats.

Si vols conèixer més sobre l’EFAV, t’esperem al Saló de l’Ensenyament!

Vine a conèixer els estudis aeronàutics de l’EFAV a la Fira de l’Ensenyament de Badalona
Idioma