Examina’t per lliure a l’EFAV i aconsegueix la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1

L’EFAV ha rebut l’autorització per realitzar exàmens de la subcategoria B1.1 amb avions amb motor de turbina a alumnes que no han realitzat la formació bàsica al centre acadèmic. A partir d’ara s’obre la possibilitat a examinar-se per lliure.  El que suposa una excel·lent oportunitat per totes aquelles persones que ja disposen d’experiència en el sector i que volen aconseguir la certificació oficial.

D’aquesta manera, a partir d’ara l’EFAV serà un dels pocs centres a Espanya que oferirà la possibilitat d’examinar-se per lliure a tècnics de manteniment d’aeronaus, que ho podran fer de manera regular a les convocatòries de novembre, març i juliol.

La pròxima possibilitat per aquells que vulguin optar a examinar-se per lliure, sense realitzar el curs de formació de l’EFAV, serà el proper 28 de novembre. Podeu consultar més informació sobre els requisits, els horaris i  les bases de la convocatòria al següent enllaç.

Així doncs, l ’EFAV està autoritzada (ES.147.010) per realitzar exàmens oficials EASA de la subcategoria B1.1 a:

  • Alumnes presencials que han assistit al curs de formació bàsica de 2.400 hores.
  • Alumnes per lliure que no han assistit al curs de formació bàsica de 2.400 hores.
  • Professionals amb limitacions/diferències en la seva llicència LMA Part 66.

L’autorització de l’EASA, l’Agència Europea de la Seguretat Aèria que té com a principal funció d’unificar els estàndards comuns de l’aviació civil, és un pas més en la constitució de l’EFAV com a centre de formació de tècnics manteniments d’aeronaus de referència.

 

Examina’t per lliure a l’EFAV i aconsegueix la llicència de manteniment d’aeronaus B1.1
Idioma