Uns estudis amb vocació internacional? Tria el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

Uns estudis amb vocació internacional? Tria el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova

plane-take-off-in-the-morning-wallpaper-1958

La progressiva introducció de l’anglès i els convenis amb les aerolínies europees més influents són dos elements presents al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). Per això, aquests estudis impulsen la internacionalització del teu currículum acadèmic, facilitant la teva inserció laboral a qualsevol part del món.

Les principals companyies, amb les quals, l’EFAV ha establert convenis de col·laboració són: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Per tant, tindràs l’oportunitat de fer un total de 450 hores de pràctiques formatives a aquestes reconegudes empreses. A més, tot són bones notícies, més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van realitzar el seu pràcticum.

Una formació de qualitat homologada a nivell europeu

A banda del vessant més internacional d’aquesta formació, cal dir que durant el curs en TMA, assoliràs una formació de qualitat, homologada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. Totes les assignatures, des de les Matemàtiques, la Física, els Fonaments d’electricitat, els Fonaments d’electrònica a l’Aerodinàmica bàsica tenen una aplicació real en el camp aeronàutic.

Un altre dels avantatges d’aquest curs és el seu excel·lent professorat amb una àmplia experiència en la docència i en actiu professionalment. Entre els quals cal destacar: Pere Joan Mayals, Director Tècnic de FlightLine i CNAIR; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. Amb ells, coneixeràs les darreres tendències d’aquest sector; doncs, la majoria compagina l’activitat acadèmica amb la professional, aportant una visió completament actualitzada del sector.

Per tot plegat, estudiar a l’EFAV és, sens dubte, garantia d’èxit professional. En només dos anys, et convertiràs en tècnic especialitzat en el manteniment d’aeronaus amb llicència B1.1., fet que et permetrà accedir fàcilment al mercat laboral, escollint entre un ampli ventall d’ofertes laborals d’un sector en alça com és l’aeronàutic.

Amplia els teus horitzons professionals, estudiant a l’EFAV de Vilanova

Uns estudis amb vocació internacional? Tria el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova
Idioma