10 motius per estudiar manteniment aeronàutic a l’EFAV

T’apassiona el sector aeronàutic i vols dedicar-te a la mecànica i manteniment d’avions? L’EFAV és una de les dues úniques escoles que compta amb aquest tipus de formació aeronàutica a Catalunya. Però et volem donar 10 raons més per inscriure’t als nostres estudis.

  1. Llarga trajectòria

L’EFAV compta amb una llarga trajectòria, impartint formació aeronàutica a multitud d’estudiants des de l’any 1985.

2. Formació reglada

Les nostres llicències estan aprovades i reconegudes a nivell estatal i europeu per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i l’European Union Aviation Safety Agency (EASA). 

  1. Oferta formativa de qualitat

La qualitat i l’excel·lència són les nostres prioritats. Preparem l’alumnat amb els millors materials, professors i convenis de col·laboració

4. Preus públics

Oferim formacions de qualitat a preus públics i assequibles. Pots consultar el llistat de preus a través d’aquest enllaç.

5. Instal·lacions punteres

A L’EFAV disposem de grans tallers amb avions reals i espais específics per a desenvolupar les tasques de mecànica i manteniment aeronàutic

6. Anglès curricular

Introduïm l’anglès en els nostres estudis, doncs és l’idioma que predomina en aquest sector i és clau en el mercat laboral.

7. Sinergies amb el territori

La col·laboració que generem amb empreses i organitzacions del territori fomenta la participació de l’alumnat en llocs de treball real. Gràcies a aquestes sinergies, recentment hem pogut establir-nos a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

8. Projectes reals

Fomentem el treball en projectes reals, amb una formació de caràcter pràctic per facilitar la incorporació de l’alumnat al món professional.

9. Pràctiques en empreses de prestigi

Gran part dels estudis es realitza fora de les aules, destinant 450 hores a pràctiques en les principals companyies de serveis aeronàutics, com ara Ryanair o Servitec Aircraft Maintenance.

10. 100% d’inserció laboral

Gràcies a la marcada professionalització dels estudis de l’EFAV, l’alumnat pot accedir fàcilment al mercat laboral un cop finalitzats els estudis. Les xifres parlen per si soles, i podem afirmar que comptem amb el 100% d’inserció laboral.

Necessites més motius per estudiar manteniment aeronàutic a l’EFAV? Posa’t en contacte amb nosaltres.

10 motius per estudiar manteniment aeronàutic a l’EFAV
Idioma