Estudia el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1

Per què has d’estudiar el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1?

El curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 està adreçat a totes aquelles persones que volen ser professionals del sector aeronàutic. Una oportunitat única per fer un canvi a la teva vida i fer allò que sempre has somiat: treballar en el sector aeri com a Tècnic Certificador de Manteniment d’Avions de Motor de Turbina.

Des de l’EFAV impartim aquest curs que, juntament amb el curs d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic, completa la nostra oferta formativa. Tenim una llarga experiència en la formació de professionals aeronàutics, els quals acaben treballant com a tècnics de manteniment d’aeronaus, amb l’obtenció d’una llicència oficial a escala europea.

Som centre autoritzat per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria i una de les poques escoles d’aquest àmbit a Espanya.

Estudiar el curs de Llicència de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú et dona l’oportunitat de realitzar el curs de Llicència de Manteniment d’Aeronaus, que té com a objectiu proporcionar a l’alumnat, un cop superada amb èxit la formació, la LMA de l’especialitat B1.1 d’avions de turbina.

El curs ha obtingut un gran èxit entre els estudiants, els quals han pogut entrar en el sector professional aeri portant a terme tasques de manteniment i serveis en les aeronaus, en les condicions de seguretat preestablertes.

Són moltes les persones que, gràcies a la realització d’aquest curs, han pogut fer un canvi a la seva vida i obrir-se en el mercat laboral del sector. Durant la formació, l’alumnat aprèn a executar les següents tasques: 

  • Treballs de manteniment portats a terme en l’estructura de l’aeronau, el grup motopropulsor i els sistemes mecànics i elèctrics.
  • Treballs en sistemes d’aviònica que necessiten únicament comprovacions senzilles, per tal de demostrar el seu funcionament i que no requereixen la diagnosi d’avaries.

El curs està determinat i validat per la Agencia Europea de Seguridad Aérea (EASA) i té una durada de 2400 hores, les quals es distribueixen en dos cursos acadèmics més el Mòdul de pràctiques en entorn real.

El programa ofereix un ampli ventall de sortides professionals en el sector aeri. Això proporciona que tots els estudiants que acaben el curs puguin optar a entrar en el món laboral del sector aeri amb força facilitat. Algunes de les sortides professionals que proporciona la realització del curs són:

  • Tècnic de manteniment d’aeronaus, portant a terme els processos d’execució així com realitzant  la gestió i la logística del manteniment.
  • Desenvolupar processos d’execució que impliquin el maneig d’equips per al diagnòstic, reparació, ajust, control i verificació necessaris per al manteniment de: motor, sistemes i estructura de l’aeronau.
  • Mecànic de línia
  • Mecànic d’hangar
  • Mecànic de taller
  • Inspector d’assajos no destructius
  • Tècnic cap d’hangar/línia

Aprofita totes les sortides laborals que et proporciona el curs de Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 i comença la teva nova vida en el sector aeri. Apunta’t a les sessions informatives de l’escola i matricula’t a l’EFAV.

Estudia el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1
Idioma