Enlaira el teu futur professional amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV. Inscripcions obertes!

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) ja ha obert el període d’inscripcions per al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus. Es tracta d’una titulació que posa el seu focus en la mecànica i l’aeronàutica, apostant per una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions. A més comptaràs amb el segell de qualitat i prestigi de l’EFAV, una escola, autoritzada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), puntera a Catalunya i a la resta de l’Estat gràcies a les bones connexions que té amb el sector aeronàutic.

Fes ja la teva preinscripció!

No esperis més per inscriure’t a aquest curs punter en mecànica i aeronàutica. Comptaràs amb una tutoria d’orientació individualitzada per resoldre qualsevol dels teus dubtes.

075A9963

Quins són els principals avantatges d’estudiar a l’EFAV?:

  • Alt índex d’inserció laboral. La combinació entre qualitat docent, pràctiques a les millors companyies i una formació posada al dia dóna com a resultat una inserció laboral del 100% dels alumnes al primer any; un cop finalitzen el curs en TMA a l’EFAV. Així doncs, aprofita per formar-te en una professió en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic ha experimentat en els darrers anys.
  • Excel·lent professorat. Comptaràs amb un professorat brillant amb una àmplia experiència en la docència i actiu professionalment, coneixedor de les darreres tendències d’aquest sector. Cal destacar a professionals de la talla de: Aran Llaquet Bayo, enginyer aeronàutic a Aero Link Air Services; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.
  • Una titulació amb certificació europea. Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per L’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a nivell europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.
  • Pràctiques a les aerolínies més punteres. Com alumne, podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més influents, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.
  • Vocació internacional. Durant aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional.

En definitiva, des de Vilanova i la Geltrú, s’imparteixen uns estudis homologats a nivell europeu que milloren l’accés al mercat laboral. Actualment, hi ha 28 places disponibles i hi poden accedir estudiants majors de 16 anys que hagin superat l’ESO. Tot i que és preferible que hagin cursat prèviament un grau mitjà o superior.

Properament, us mantindrem informats dels importants esdeveniments on participarà l’EFAV com: la V Fira de l’Ensenyament de Badalona (16 i 17 de febrer), la Jornada de Portes Obertes el dissabte 18 de febrer, la Fira Guia’t 2017 del Vallès Oriental (Granollers) i les Jornades de Portes Obertes de l’EFAV de maig i juny a les qual ja et pots inscriure a través d’aquest formulari.

No esperis més i fes la teva inscripció a l’EFAV de Vilanova! Places limitades.

Enlaira el teu futur professional amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV. Inscripcions obertes!
Idioma