Encara ets a temps de realitzar la teva inscripció a l’EFAV

Últimes places disponibles pel curs de tècnic de manteniment d’aeronaus a l’EFAV, que et permetrà obtenir la llicència europea B1.1. Si vols formar-te en una professió amb un índex d’inserció laboral del 100% en l’àmbit de l’aeronàutica, l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova és la teva millor opció, centre aprovat per l’European Aviation Safety Agency (EASA) i l’AESA.
La majoria d’avions de Boeing i Airbus, les dues principals empreses fabricants del sector, funcionen amb motors de turbina. Es necessita una llicència B1.1 per treballar amb aquests motors, el tipus del qual l’EFAV ofereix formació. Els professionals amb aquesta certificació poden treballar al sector comercial, a les companyies aèries, on actualment hi ha una forta demanda de professionals qualificats.
Gràcies a l’acord amb el SOC, el Servei Ocupacional de Catalunya, l’EFAV pot oferir els estudis a un preu realment competitiu, només 500 € per curs acadèmic en un total de dos anys. Una vegada finalitzats els estudis l’EFAV et dóna la possibilitat de realitzar les pràctiques curriculars a les millors empreses de manteniment d’aeronaus del territori, com ara Ryanair, Air Europa o Air Nostrum.
A més, gràcies a les nostres tutories personalitzades t’assessorarem de manera individual. Contacte amb nosaltres i concerta una visita a les nostres instal·lacions, al centre de Vilanova i la Geltrú, perquè puguis conèixer de primera mà l’escola així com la seva oferta formativa.

Encara ets a temps de realitzar la teva inscripció a l’EFAV
Idioma