Els alumnes de primer curs visiten la FPAC

Un curs més hem iniciat les visites formatives amb els alumnes de primer curs a la FPAC, Fundació Parc Aeronàutic Català.  A la trobada hi van assistir una vintena d’estudiants per conèixer de prop l’activitat d’aquesta entitat.

La visita la va fer l’instructor de l’EFAV, Jordi Pons, que a la vegada és membre directiu i fill del predecessor de la FPAC i de la pròpia EFAV, i la tutora del curs, Cristina Soler. Aquesta visita és habitual del primer curs, ja que els alumnes nouvinguts poden conèixer de primera mà aeronaus històriques que encara estan en servei i veure com es fa el seu manteniment.

La Fundació Parc Aeronàutic Català és una fundació sense ànim de lucre que té com a objectiu una tasca d’inserció laboral mitjançant una oferta curricular i extracurricular en àmbits de gestió, manteniment i restauració aeronàutica adreçada als joves que es troben en risc d’exclusió social.

Volem recordar que les activitats que fa aquesta fundació són possibles gràcies als voluntaris i a les aportacions de socis benefactors. Els alumnes de l’EFAV sempre hi estem convidats a participar i això sempre és d’agrair. Fins la propera!

Els alumnes de primer curs visiten la FPAC
Idioma