Els aeroports d’Aena incrementen els passatgers el mes d’agost un 4%

S’ha acabat el mes més potent pel turisme i Espanya és un dels destins internacionals que més estrangers rep. Aena va fer públic les dades del mes d’agost en que es van registrar més de 29,4 milions de passatgers als seus aeroports, un 4% més que el mateix mes del 2018.

De la totalitat de vols operats, la gran majoria (21,1 milions) van fer viatges internacionals, un 3,2% més que a l’agost de 2018. Els altres 8,2 milions van viatjar sense sortir de les fronteres del territori espanyol, que significa un 6% més que fa un any.

Com era d’imaginar, l’Aeroport d’Adolfo Suárez Madrid-Barajas va registrar el número més alt de passatgers del mes d’agost amb 5,79 milions. El segueix de ben a prop el de Barcelona El Prat amb 5,41 milions. En tercer lloc del podi trobem el de Palma de Mallorca amb 4,28.

Als vuit primers mesos sencers de 2019, el tràfic de passatgers d’Espanya va créixer un 5% i suma ja un total de 186 milions de viatgers als aeroports de la xarxa Aena. Encara queden mesos potents de viatges i escapades com ponts i festes nadalenques.

Els aeroports d’Aena incrementen els passatgers el mes d’agost un 4%
Idioma