El trànsit de passatgers als aeroports espanyols augmentarà aquest 2019

Aena ha revisat la seva previsió de trànsit de passatgers per el 2019 i estima el seu creixement a la xarxa d’aeroports gestionats per l’empresa gestora aeroportuària a Espanya en un 3,7%, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Una estimació que es considera que podrà variar al voltant d’un entorn de ± 0,5%.

El passat 10 d’octubre amb ocasió de la presentació del seu Pla Estratègic 2018-2021, Aena va comunicar que per a l’exercici 2019 estimava un creixement del 2% del volum de passatgers a la xarxa d’aeroports gestionats per l’empresa a Espanya.

L’any passat es va registrar un volum de 82 milions de passatgers. Només en el primer trimestre d’aquest 2019, el trànsit de viatgers va créixer un 5,9% respecte el mateix període de l’any anterior sumant un total de 52.808.042 viatgers.

La millora en les previsions d’Aena per al 2019 es deuen, segons apunten des de l’operador aeroportuari, a la pròrroga de sis mesos del Brexit i al fet que Aena disposa després de Setmana Santa de la programació de vols des de l’estiu fins a l’octubre.

El bon funcionament dels aeroports espanyols enguany reforça el sector aeronàutic i en conseqüència també el del manteniment d’aeronaus. A l’EFAV et formem en una professió que presenta un índex d’inserció laboral del 100%. Les preinscripcions als cursos ja estan obertes, consulta’ns més informació!

El trànsit de passatgers als aeroports espanyols augmentarà aquest 2019
Idioma