El tècnic de manteniment d’aeronaus, una figura essencial en el món de l’aeronàutica. Aposta pel teu futur i matricula’t a l’EFAV de Vilanova

El sector de l’aeronàutica necessita professionals experts per assegurar que qualsevol avió estigui en condicions òptimes per enlairar-se i garantir un vol segur. A l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV), tens l’oportunitat de matricular-te al curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu i especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions.

Un cop finalitzis el curs en TMA de l’EFAV, et convertiràs en el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component, després d’una intervenció de manteniment. El principal objectiu d’aquesta formació és que obtinguis la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA), reconeguda en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’àmbit europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de cursar uns estudis reconeguts en l’àmbit europeu, t’obrirà les portes al mercat laboral internacional.

Al llarg d’aquesta titulació de dos anys, també coneixeràs les darreres tendències i novetats tecnològiques del sector. A més, comptaràs amb un equip docent amb àmplies habilitats pedagògiques i experiència professional, en contacte amb el dia a dia del sector. Com per exemple: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.

A més, també entraràs en contacte amb la realitat de la professió a través de les 450 hores de pràctiques formatives a les companyies aèries més importants: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

De cara a impulsar el teu currículum en l’àmbit internacional; s’introdueix progressivament l’anglès. A l’EFAV són conscients que es tracta d’un idioma imprescindible sobretot en un camp com el de l’aeronàutica, ja que, et permetrà ser capaç d’entendre altres formes de referir-te a elements del vocabulari en general i sobretot, facilitar-te l’accés a més i millors oportunitats laborals.

En definitiva, el sector de l’aeronàutica requereix professionals experts amb sòlids coneixements teòrics i pràctics perquè puguin desenvolupar, amb plenes garanties, la seva tasca professional. Si vols dedicar-te amb èxit a aquest sector; estudia a l’EFAV de Vilanova. Fes ja la teva matrícula. Darreres places!

El tècnic de manteniment d’aeronaus, una figura essencial en el món de l’aeronàutica. Aposta pel teu futur i matricula’t a l’EFAV de Vilanova
Idioma