El protagonisme de la part pràctica al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova. Fes ja la teva matrícula!

L’itinerari formatiu del Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) combina a la perfecció teoria i pràctica, incorporant les darreres tendències del sector aeronàutic. L’objectiu d’aquesta titulació és formar als futurs tècnics especialitzats en el manteniment d’aeronaus, amb llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu, per l’European Aviation Safety Agency (EASA).

A través d’assignatures com: les Matemàtiques, la Física, els Factors humans i d’altres més específiques com: l’Aerodinàmica, la Legislació aeronàutica, estructures i sistemes d’avions de turbina, motors de turbines de gas, etc.; els alumnes obtenen una sòlida base teòrica; però, en aquest curs en TMA, també, es potencia la implementació pràctica dels coneixements assolits. Per això, els alumnes tenen l’oportunitat de treballar en una aeronau real: el Hawker HS125 Dominie, un avió de motor de turbina, procedent de la força aèria britànica. D’aquesta forma, els estudiants poden veure de primera mà com funciona el motor de distribució, els diferents tipus d’eixos, les rodes, canviar les peces que calgui, etc. D’altra banda, els alumnes de l’EFAV també acostumen a visitar importants companyies aeronàutiques com Iberia o Rynair, on poden comprovar in situ com es porta a terme el manteniment tècnic o es treballa a l’hangar, entre molts altres aspectes. Sens dubte, fer aquest tipus d’aprenentatges motiva més l’alumne, perquè pot aplicar els coneixements teòrics i veure la seva utilitat real.

Però això no és tot. Durant aquest Curs en TMA de l’EFAV amb una durada de dos anys, també, tindràs l’oportunitat de realitzar un total de 450 hores de pràctiques formatives a les companyies àrees de més prestigi internacional, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft.

Prepara amb èxit el teu futur: estudia el Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova. No esperis més i matricula’t!

El protagonisme de la part pràctica al Curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV de Vilanova. Fes ja la teva matrícula!