El perfil del professorat de l’EFAV de Vilanova: professionals amb àmplies habilitats pedagògiques i vinculats al sector de l’aeronàutica

El professorat del curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA) de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) està format per professionals experts amb una àmplia trajectòria acadèmica i professional vinculada amb el sector aeronàutic. Entre l’equip docent de l’EFAV cal destacar a: Aran Llaquet Bayo, Enginyer aeronàutic, “Quality Control” a “Aero Link Air Services” i Responsable d’exàmens a l’EFAV; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres. Tots ells uns autèntics especialistes al dia de les novetats tecnològiques d’aquesta indústria.

Gràcies a l’experiència i professionalitat dels docents de l’EFAV, els quals treballen a companyies àrees de reconegut prestigi internacional, obtindràs una formació actualitzada i de qualitat. A més, de cara a facilitar el teu accés al mercat laboral, s’atorga un gran protagonisme a la part pràctica. De fet, totes les assignatures que imparteixen els professors de l’EFAV tenen una aplicació real. A més, un cop hagis superat la part teòrica, podràs portar a terme un total de 450 hores de pràctiques a les aerolínies més influents del sector com: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Un elevat percentatge dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.

D’altra banda, pensant en la internacionalització de la teva carrera professional, s’introdueix progressivament l’anglès per tal d’oferir-te més i millors oportunitats laborals. Tot plegat es tradueix en una inserció laboral del 100% al primer any. En definitiva, un cop finalitzis aquest curs a l’EFAV amb una durada total de dos anys, obtindràs la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) i per tant, et convertiràs en autèntic tècnic de manteniment d’aeronaus, essent el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component, després d’una intervenció de manteniment a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions.

Tria qualitat i professionalitat estudiant amb l’expert professorat de l’EFAV de Vilanova.

El perfil del professorat de l’EFAV de Vilanova: professionals amb àmplies habilitats pedagògiques i vinculats al sector de l’aeronàutica
Idioma