El manteniment aeronàutic seguirà essent líder en el mercat de serveis

Segons l’últim estudi del Global Market Forecast d’Airbus, el manteniment aeronàutic continuarà essent líder en el mercat dels serveis. Aquest pronòstic ofereix una visió molt positiva del tràfic aeri i de la seva evolució. Una dada que garanteix el futur prometedor d’aquest sector i el seu creixement.

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú t’ofereix la possibilitat de formar-te en el sector i de convertir-te en professional de l’àmbit aeronàutic. Gràcies a la formació reglada que impartim, podràs treballar com a tècnic de manteniment d’aeronaus, amb llicència aprovada a escala europea.

Oferim el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 i el curs d’Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic. Uns programes oficials i competitius per a poder treballar del que més t’agrada.

El manteniment aeronàutic, una professió de futur

L’últim estudi del Global Market Forecast (GMF) realitzat per Airbus és tot un referent del sector. Ofereix una visió del tràfic aeri i de l’evolució del patró de la flota, tenint en compte factors com el desenvolupament demogràfic i econòmic, la tendència del turisme, l’eficiència de les aeronaus, la sostenibilitat, etc.

L’informe ha destacat “el creixement futur del tràfic i la demanda d’aeronaus en la categoria de més de 100 seients”. També ha fet un pronòstic de serveis pels pròxims 20 anys. Ha anticipat que la demanda del tràfic aeri i dels serveis del sector continuaran desenvolupant-se en els pròxims anys, a mesura que el tràfic aeri assoleixi les posicions anteriors a la crisi.

Així doncs, segons el Global Market Forecast d’Airbus, s’espera que els pròxims 20 anys creixi progressivament la demanda d’avions, propiciant el reemplaçament de la flota d’aeronaus més antigues i menys eficients en l’àmbit del combustible.

Amb el creixement del tràfic de passatgers, sorgeix la necessitat d’augmentar els serveis d’aviació comercial, inclosos el manteniment, les revisions, les actualitzacions, les operacions de vol, etc. Global Market Forecast d’Airbus ha anunciat que “el mercat de serveis s’està recuperant, el que genera la necessitat d’uns 550.000 nous pilots i 710.00 tècnics altament qualificats pels pròxims 20 anys”.

Això farà que el manteniment d’aeronaus sigui el segment de serveis líder. Per tant, aprofitar aquest bon pronòstic per formar-te i estudiar els cursos de l’EFAV, és garantir el teu futur professional en el sector. Amb el curs de Llicència de Manteniment d’Aeronaus (LMA) B1.1 de l’EFAV obtindràs el títol oficial de Tècnic de manteniment d’avions de motor de turbina.

El manteniment aeronàutic continuarà sent líder en el mercat de serveis del sector aeronàutic. Vine a les jornades informatives i coneix l’escola i la formació que oferim per convertir-te en un professional del sector.

El manteniment aeronàutic seguirà essent líder en el mercat de serveis
Idioma