El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV, una formació plena d’avantatges. Els vols conèixer?

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) t’ofereix una formació de qualitat, homologada en l’àmbit europeu, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus a l’hangar, a l’aeroport o a les fàbriques d’avions.

Però, quins són els principals avantatges d’estudiar aquest curs de dos anys a l’EFAV?:

  • Alt índex d’inserció laboral. La combinació entre qualitat docent, pràctiques a les millors companyies i una formació posada al dia dóna com a resultat una inserció laboral del 100% dels alumnes al primer any; un cop finalitzen el curs en TMA a l’EFAV. Així doncs, aprofita per formar-te en una professió en alça, a causa del fort creixement que el mercat aeronàutic.
  • Un professorat altament qualificat. Comptaràs amb un equip docent expert amb una àmplia experiència en la docència i actiu professionalment, coneixedor de les darreres tendències d’aquest sector. Cal destacar a professionals de la talla de: Aran Llaquet Bayo, enginyer aeronàutic a Aero Link Air Services; Francisco Fando, Tècnic de manteniment d’aeronaus a Iberia i instructor a EASA; Miguel Bueno, Enginyer de Servei d’Iberia; Jordi Pons, Responsable Tècnic de FPAC i professor associat de la UPC; Jordi Llorach, autònom i distribuïdor d’ultralleugers de TLSPAIN, entre d’altres.
  • Una titulació amb certificació europea. Un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts a nivell europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.
  • Pràctiques a les aerolínies més punteres. Com alumne, podràs establir el teu primer contacte amb el món professional, realitzant les teves pràctiques a les companyies més influents, amb les quals, aquest centre té convenis subscrits: Air Europa, Air Nostrum, BCP Aerotecnics, Clipper National Air, EADS Construcciones Aeronáuticas, Flightline, Futurhangars, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, la Organización Mantenimiento e Ingeniería Aeronáutica del Atlántico Sur, PAN AIR Líneas Aéreas, Servitec Aircraft Maintenance i Rosique Aircraft. Més d’un 40% dels alumnes de l’EFAV estan treballant a la mateixa empresa on van fer aquest pràcticum.
  • Vocació internacional. Durant aquests estudis s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. Sens dubte, el domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral estranger. A més, l’EFAV ha establert convenis amb les principals companyies de l’aeronàutica de tot el món; impulsant, d’aquesta manera, la internacionalització de la teva carrera professional. 

Aposta per una formació de qualitat plena d’avantatges, estudiant el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV. Encara pots inscriure’t!

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV, una formació plena d’avantatges. Els vols conèixer?
Idioma