El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova: molt més que un curs. Preinscriu-te!

Ets un apassionat del motor? T’agradaria ampliar o millor els teus coneixements? Doncs, a l’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) tens l’oportunitat de realitzar el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus (TMA), una formació homologada en l’àmbit europeu, especialitzada i de qualitat en el manteniment preventiu i correctiu d’aeronaus. Per tant, si actualment, estàs estudiant un cicle formatiu en automoció; segurament, també estaràs interessat a conèixer el funcionament i l’engranatge dels motors de turbina, ampliant així, els teus coneixements mecànics en l’àmbit de l’aeronàutica, un sector amb àmplies perspectives de creixement i una forta demanda laboral.

Durant el curs en TMA de l’EFAV, ampliaràs els teus coneixements tècnics sobre motors de gran abast com els de les aeronaus. És a dir, si fins ara, havies après a mantenir, reparar i supervisar els aspectes elèctrics, mecànics, pneumàtics i hidràulics dels cotxes, motos, maquinària agrícola, obra pública o vehicles pesats; ara amb el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV, et convertiràs en el responsable de donar el vistiplau a una aeronau o a un component després d’una intervenció de manteniment.

Per tant, podràs créixer professionalment i treballar en línia, a l’hangar o el taller de diverses companyies aèries regulars i xàrter, companyies no regulars de transport de passatgers i càrregues, companyies de fumigació aèria, companyies de treballs aeris (fotografia, publicitat), organismes institucionals, companyies de lluita contra incendis, escoles, aeroclubs, institucions oficials (Policia, Protecció civil, etc.) i en general, a grans, mitjanes i petites empreses, on es realitzin tasques de manteniment d’aeronaus. Per tant, podràs optar a un ampli ventall de sortides professionals, inserides en el sector de l’aeronàutica.

Sens dubte, estudiar a l’EFAV et proporciona una formació especialitzada, de qualitat i eminentment pràctica, encaminada a formar a professionals de l’aeronàutica i mecànica d’avions. A més, formar-te en aquest centre és garantia de qualitat i prestigi. Es tracta d’una escola puntera a Catalunya i a l’Estat, gràcies a les excel·lents connexions que té amb el sector aeronàutic.

A més, tot són avantatges. Comptaràs amb un excel·lent professorat, format per un equip docent expert amb una àmplia experiència en la docència i en actiu professionalment, coneixedor de les darreres tendències d’aquest sector; tindràs l’oportunitat de realitzar les pràctiques formatives a les aerolínies més punteres del sector com: Air Europa, Air Nostrum, Iberia LAE, RYANAIR TECHNICS, Rosique Aircraft, entre moltes altres; duràs a terme assignatures en anglès, per tal de garantir-te més i millors oportunitats laborals, etc.

En definitiva, un cop finalitzis el curs en TMA a l’EFAV, comptaràs amb la llicència categoria B1.1, homologada en l’àmbit estatal per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i en l’europeu per l’European Aviation Safety Agency (EASA). El fet de disposar d’uns estudis reconeguts en l’àmbit europeu, et permetrà poder treballar a qualsevol part del món, un aspecte fonamental en un món tan globalitzat com és l’actual.

Així doncs, si t’agrada tot allò relacionat amb l’automoció i vols ampliar o millorar els teus coneixements; estudia el curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus a l’EFAV, perquè t’oferim molt més que qualsevol altra formació en automoció. Fes la teva preinscripció!

El curs en Tècnic de Manteniment d’Aeronaus de l’EFAV de Vilanova: molt més que un curs. Preinscriu-te!
Idioma