EFAV, centre de qualitat en els estudis i amb alta satisfacció de l’alumnat

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú porta des de l’any 1985 impartint formació aeronàutica a multitud d’estudiants que acaben treballant com a tècnics de manteniment d’aeronaus, amb llicències aprovades i reconegudes a nivell europeu.

Oferim als nostres alumnes l’itinerari acadèmic d’Operacions Auxiliars de Manteniment Aeronàutic i Formació Bàsica LMA. També el Curs de Formació Bàsica en el Manteniment d’Avions de Turbina. A l’EFAV acollim amb molta freqüència conferències però això no acaba aquí. Si els nostres estudiants així ho volen poden realitzar els exàmens oficials EASA.

Busquem l’excel·lència i per aquest motiu els nostres alumnes surten amb una bona preparació per trobar feina al mercat laboral. Un d’aquests exemples és el Manuel Jiménez, actualment treballant a Heathrow, Londres. Destaca les habilitats apreses a casa nostra com “passió, disciplina i persistència”.

 

Altres com l’Ángel Navarro posen l’èmfasi amb el professorat. “En aquesta escola es poden trobar grans professionals amb una gran experiència que, sens dubte, saben inculcar als seus alumnes els valors que aquesta professió necessita”, ens explicava. En Dani Clot ens defineix com a “un centre de referència nacional amb gran experiència”.

Més enllà dels estudis, un dels nostres objectius és formar bons professionals amb un alt factor humà. A aconseguir això ens ajuden els professionals que formen l’EFAV però també tots aquells alumnes que estudien o han estudiat amb nosaltres.

EFAV, centre de qualitat en els estudis i amb alta satisfacció de l’alumnat
Idioma