La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) visita l’EFAV

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) ha rebut aquest matí la visita de Mercè Garau, directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu de conèixer de primera mà el desenvolupament de l’escola i de posar en relleu el Conveni de Col·laboració per al Desenvolupament del Projecte de Formació Aeronàutic 2017, entre el SOC i l’IMET.

Aquest acord de col·laboració ha estat el resultat de les bones sinergies entre ambdós organismes i que va aconseguir que el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) reconegués les especialitats de manteniment d’aeronaus de l’EFAV.

Garau ha comptat amb la companyia de l’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras i Miguel Ángel Iglesias, regidor d’Educació i Treball i responsable de l’IMET i l’EFAV que ha destacat que “aquest conveni facilita que l’estudiant pugui venir a l’EFAV, una escola amb un 100% d’inserció laboral”.

Per altra banda, Mercè Garau ha explicat que “el SOC aposta per Vilanova i la Geltrú perquè aquesta escola té molta solvència i tradició, és una bona inversió per un sector estratègic de creixement a Catalunya“.

La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) visita l’EFAV
Idioma